> Νυφικό μακρύ ή κοντό? - Online store EVIZA GR

Νυφικό μακρύ ή κοντό?

Για τις περισσότερες γυναίκες, ένα νυφικό συνδέεται με ένα μακρύ φόρεμα σε στυλ πριγκίπισσας. Ωστόσο, το νυφικό δεν χρειάζεται να είναι μέχρι το πάτωμα και να καλύπτει προσεκτικά τα πόδια μας!

Τα νυφικά μέχρι το γόνατο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Το κοντό νυφικό είναι άνετο, ελαφρύ και… φθηνότερο, οπότε όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν. Ωστόσο, πότε αξίζει να ποντάρετε στην παράδοση και να επιλέξετε ένα μακρύ νυφικό και πότε είναι καλύτερη επιλογή ένα κοντό νυφικό;

Μακρύ νυφικό – για γυναίκες που εκτιμούν τις παραδοσιακές λύσεις

Τα μακριά νυφικά είναι η πλειοψηφία των μοντέλων που προσφέρουν τα σαλόνια νυφικών. Είναι πιο δημοφιλείς στις μέλλουσες νύφες. Τα μακριά νυφικά κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και μοντέλα, ώστε κάθε γυναίκα να επιλέξει ανάμεσα σε αυτά το νυφικό των ονείρων της, που θα τονίσει τα πλεονεκτήματα της σιλουέτας της και θα κρύψει προσεκτικά τα ελαττώματα.

Τα παραδοσιακά μακριά νυφικά είναι η τέλεια επιλογή για γυναίκες που ονειρεύονταν τον γάμο τους ως κορίτσι. Είναι επίσης ιδανικά για γυναίκες που εκτιμούν τις παραδοσιακές και κλασικές λύσεις. Ένα μακρύ νυφικό θα είναι πάντα στη μόδα και θα αρέσει σε όλους, ειδικά στους ηλικιωμένους. Το μακρύ νυφικό είναι και η καταλληλότερη, κατά πολλούς, δημιουργία για έναν γάμο στην εκκλησία. Λόγω του μήκους του, το παραδοσιακό φόρεμα θα είναι ιδανικό και για γυναίκες που δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένες με την εμφάνιση των ποδιών τους.

Ένα κοντό νυφικό για τολμηρές γυναίκες που εκτιμούν την άνεση

Στις προτάσεις για μελλοντικές συζύγους που προσφέρουν τα σαλόνια ρούχων, εκτός από παραδοσιακά μακριά φορέματα, θα βρούμε και κοντά μοντέλα γαμήλιων δημιουργιών. Είναι ελαφριά και αέρινα, επομένως είναι ιδανικά για νεαρές γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τη νεότητά τους και ταυτόχρονα να δείχνουν πρωτότυπες.

Ας το παραδεχτούμε, παρά το γεγονός ότι τα κοντά φορέματα είναι πολύ δημοφιλή και διατίθενται σχεδόν από όλα τα ενδυματολογικά σαλόνια, υπάρχουν δημιουργίες που έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για τολμηρές γυναίκες. Ένα κοντό νυφικό δεν πρέπει να αρέσει σε όλους, ειδικά σε άτομα της παλαιότερης γενιάς που εκτιμούν πάνω από όλα τις παραδοσιακές και κλασικές λύσεις. Ένα κοντό νυφικό επίσης δεν θα φαίνεται καλό σε κάθε φιγούρα. Αυτό είναι ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί κυρίως για γυναίκες που έχουν ωραία, λεπτά και μάλλον μακριά πόδια, καθώς είναι ακριβώς αυτά που εμφανίζει το κοντό φόρεμα.

Ωστόσο, τα κοντά νυφικά δεν είναι χωρίς πλεονεκτήματα! Είναι πολύ άνετα, δεν μπερδεύονται όταν χορεύουν και περπατούν και δεν λερώνονται. Επομένως, μια νύφη που φορά ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να χορέψει και να περάσει υπέροχα στο γάμο της χωρίς φόβο να λερώσει ή να χαλάσει τη δημιουργία. Λόγω των ανοιχτών ποδιών, τα κοντά νυφικά είναι τέλεια και για γάμο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, γιατί είναι πιο αέρινα από τα μακριά φορέματα. Λόγω του χαμηλότερου κόστους υλικού, θα αγοράσουμε επίσης κοντά νυφικά σε χαμηλότερη τιμή από τα αντίστοιχα μακριά.

Ελέγξτε μόνοι σας ποιο φόρεμα θα είναι το πιο κατάλληλο για εσάς!

Όπως μπορείτε να δείτε, τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά νυφικά έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Αν ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ποιο να διαλέξουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επισκεφτούμε ενδυματολογικά σαλόνια που προσφέρουν τόσο κοντά όσο και μακριά μοντέλα γαμήλιων δημιουργιών. Η εφαρμογή θα διαλύσει τις αμφιβολίες μας και θα μας επιτρέψει να πάρουμε τη σωστή απόφαση για το μήκος του φορέματος με το οποίο θα σταθούμε μπροστά στο βωμό.

Μακριά βραδινά φορέματα – μια ανασκόπηση των πιο ενδιαφέροντων μοντέλων
Midi φορέματα για το καλοκαίρι από την Eviza – για ποιον θα είναι καλή επιλογή

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories