> Τι λένε τα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου - Online store EVIZA GR

Τι λένε τα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου

Οι ψυχολόγοι λένε ότι το χρώμα που κυριαρχεί στην γκαρνταρόμπα της μπορεί να πει πολλά για ένα κορίτσι. Ανοίξτε την γκαρνταρόμπα σας και δείτε πώς είναι τα πράγματα με τα λουλούδια; Τώρα είναι η ώρα να μάθετε τι λένε οι χρωματικές σας προτιμήσεις.

κόκκινο χρώμα

Οι άνθρωποι που στην γκαρνταρόμπα τους κυριαρχεί το κόκκινο είναι σκόπιμοι, ευαίσθητοι και μερικές φορές πολύ εκνευρισμένοι. Στο δρόμο προς τον στόχο τους, συχνά δεν βλέπουν εμπόδια. Για πολλά κορίτσια, το κόκκινο είναι το χρώμα της προστασίας. Με τη βοήθειά του κρύβουν την υπερβολική συστολή. Πιστοί και αφοσιωμένοι άνθρωποι βρίσκονται συχνά ανάμεσα στους εραστές του κόκκινου.

Μπλε

Οι ήρεμοι και λογικοί άνθρωποι διακρίνονται από την αγάπη τους για το μπλε. Η αρμονία τους συνδυάζεται με ένα είδος απομόνωσης: δεν είναι πολύ διατεθειμένοι να αφήσουν τους ανθρώπους στη ζωή τους, η εμπιστοσύνη τους δεν είναι τόσο εύκολο να κερδίσει. Για άτομα που έχουν καταφέρει να κάνουν φίλους με έναν λάτρη του μπλε, θα είναι μια ειλικρινής, ειλικρινής και αφοσιωμένη φίλη. Δυστυχώς, οι ξένοι συχνά συγχέουν αυτές τις ιδιότητες με την αλαζονεία και την αλαζονεία.

άσπρο χρώμα

Το λευκό χρώμα για την γκαρνταρόμπα τους τις περισσότερες φορές επιλέγουν άτομα απαλλαγμένα από προκαταλήψεις. Θέλουν να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Είναι ξεκάθαροι και επίσης πολύ ευγενικοί. Δυστυχώς, η τελευταία ποιότητα χρησιμοποιείται συχνότερα από άλλους.

Μαύρο χρώμα

Οι σκόπιμοι και κάπως συντηρητικοί άνθρωποι επιλέγουν κυρίως το μαύρο για την γκαρνταρόμπα τους. Δυσκολεύονται να ανεχθούν την αλλαγή, δεν τους αρέσει να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν ριζικά τη ζωή με κάποιο τρόπο. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ανθρώπους που εκπλήσσουν με την αντοχή και την ικανότητά τους να μετακινούν βουνά μέρα με τη μέρα. Οι λάτρεις του μαύρου είναι ευκολόπιστοι αλλά μυστικοπαθείς, αλλά είναι αυτός ο συνδυασμός που τους επιτρέπει να επιτύχουν τον στόχο τους με τόση επιτυχία.

Ροζ και μωβ χρώματα

Οι άνθρωποι συνδέουν το ροζ με τη θηλυκότητα και ένα κορίτσι που επιλέγει ροζ ρούχα το καταλαβαίνει υποσυνείδητα. Η φύση είναι απαλή και ευγενική, δεν δέχονται τη σκληρότητα και τη βία. Είναι βολικά όταν υπάρχει κάποιος κοντά που μπορεί να τα κρύψει από τον έξω κόσμο. Κατά βάθος, αυτοί είναι πολύ δυνατοί άνθρωποι, αλλά προτιμούν να μην δείχνουν τη δύναμή τους.

Κίτρινος

Ήρεμοι και ευδιάθετοι άνθρωποι επιλέγουν το κίτρινο για την γκαρνταρόμπα τους. Συχνά έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και διασκεδάζουν ακούραστα φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Αν ένα κορίτσι αρχίσει ξαφνικά να αγοράζει πολλά κίτρινα ρούχα, τότε είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της. Για να πετύχει αρμονία στη ζωή, της λείπει κάτι: η ελευθερία, ένας εραστής ή ίσως μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα.

Γκρι χρώμα

Οι άνθρωποι που τους αρέσει να φορούν γκρίζα ρούχα ξέρουν πώς να βάζουν μεγάλους στόχους, αλλά προτιμούν να μην ξεχωρίζουν από το πλήθος. Δεν θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, συχνά τους λείπει η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Αυτό είναι λίγο λυπηρό, γιατί οι λάτρεις του γκρι έχουν μεγάλες δυνατότητες, απλά δεν χρειάζεται να φοβούνται να εκφράσουν γνώμη και να υπερασπιστούν την άποψή τους. Συχνά χαρακτηρίζονται από καλές δεξιότητες χειρισμού.

Μπλούζες: Τάσεις της μόδας 2022
Εξαιρετικά στυλ πλεκτών φορεμάτων

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories