> Επιλέγοντας ρούχα στο διαδίκτυο στο σωστό μέγεθος - Online store EVIZA GR

Επιλέγοντας ρούχα στο διαδίκτυο στο σωστό μέγεθος

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος των ρούχων σύμφωνα με έναν πίνακα μέτρησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες από τις μεθόδους μέτρησης που χρησιμοποιούνται για ρούχα δεν είναι κατάλληλες για τη μέτρηση ενδυμάτων που προορίζονται να φορεθούν σε επαγγελματικό περιβάλλον. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τον προσδιορισμό του μεγέθους των ρούχων. Εάν είστε επαγγελματίας ράφτης, είναι προφανές ότι θα θέλετε να μάθετε πώς να προσδιορίζετε το μέγεθος των ρούχων σύμφωνα με τον πίνακα μεγεθών ρούχων. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να έχετε κατά νου όταν μαθαίνετε να μετράτε τα ρούχα σύμφωνα με ένα διάγραμμα μεγεθών ρούχων.

    Όπως είπαμε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν μαθαίνετε να μετράτε τα ρούχα είναι το είδος του υφάσματος που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι υφασμάτων από αυτή την άποψη. Υπάρχουν βαμβακερά υφάσματα, μεταξωτά υφάσματα και ακόμη και υφάσματα λίκρα. Αυτοί οι τρεις τύποι είναι πολύ δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται όλοι για διαφορετικούς τύπους ρούχων. Πριν μάθετε πώς να μετράτε τα ρούχα σύμφωνα με ένα διάγραμμα μεγεθών ρούχων, πρέπει να γνωρίζετε με ποιο από αυτά τα τρία υλικά εργάζεστε.

   Εάν χρησιμοποιείτε ένα μείγμα βαμβακιού για τα πουκάμισα και τα κοστούμια που φτιάχνετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μεζούρα για να μετρήσετε το μήκος της πετσέτας. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαιρέσετε αυτή τη μέτρηση σε δύο αριθμούς. Μπορείτε να μετρήσετε το πλάτος ή το μήκος του υφάσματος. Όταν μαθαίνετε πώς να μετράτε τα ρούχα σύμφωνα με ένα διάγραμμα μεγεθών ρούχων, πρέπει να προσέχετε το πλάτος ή το μήκος του υφάσματος, γιατί αυτές οι μετρήσεις θα καθορίσουν πόσο μεγάλα θα είναι τα ρούχα σας όταν είναι έτοιμα για κατασκευή.

   Εάν χρησιμοποιείτε μεταξωτά υλικά για τα ρούχα σας, θα χρησιμοποιήσετε μια μεζούρα για να μετρήσετε το μήκος της πετσέτας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χωρίσετε τη μέτρηση σε δύο μέρη. Αρχικά, μπορείτε να μετρήσετε το πλάτος ή το μήκος των ρούχων. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσδιορίσετε πόσα εκατοστά αντιπροσωπεύει κάθε μέτρηση όταν μάθετε πώς να μετράτε τα ρούχα σύμφωνα με ένα διάγραμμα μεγεθών ρούχων. Δεύτερον, μπορείτε να προσδιορίσετε πόσα εκατοστά είναι οι ώμοι των πουκάμισων και των κοστουμιών σας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα χρειαστεί να κάνετε αυτή τη μέτρηση πριν τοποθετήσετε τα υφάσματα στο πλυντήριο.

   Όταν μαθαίνετε πώς να προσδιορίζετε το μέγεθος των ρούχων σύμφωνα με έναν πίνακα μεγεθών ρούχων, πρέπει πρώτα να τοποθετήσετε τα ρούχα που θέλετε να μετρήσετε στο τραπέζι. Τοποθετήστε τις διαστάσεις των ρούχων σας δίπλα στο ύφασμα που θέλετε να μετρήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φύλλο χαρτιού για να διατηρήσετε το ύφασμα κατά τη λήψη μετρήσεων. Στη συνέχεια, πρέπει να τοποθετήσετε το τραπέζι μεγέθους ρούχων πάνω στην πετσέτα που χρησιμοποιείτε.

    Αφού μετρήσετε τα ρούχα, θα χρειαστεί να τα τοποθετήσετε στο τραπέζι με τα μεγέθη ρούχων. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το ύφασμα με τον ίδιο τρόπο που κρατάτε τα ρούχα. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να τυλίξετε τη μεζούρα γύρω από όλες τις περιοχές που θέλετε να μετρήσετε. Ο λόγος που θα πρέπει να το τυλίξετε είναι ότι θα σας είναι πιο εύκολο να έχετε μια ακριβή ανάγνωση των διαστάσεων.

   Αφού τυλίξετε το ύφασμα με τρόπο ώστε να το στηρίξετε, τότε θα πάρετε τη μια άκρη της ταινίας και θα τη συνδέσετε στην άλλη άκρη. Στη συνέχεια, πρέπει να το επιστρέψετε στην αρχική θέση στο τραπέζι για το μέγεθος των ρούχων. Στη συνέχεια, πρέπει να μετρήσετε τη διαφορά μεταξύ των δύο μετρήσεων. Αυτή η μέτρηση θα χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό του μεγέθους των ρούχων. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσετε να μην τυλίξετε πολύ σφιχτά την ταινία, διαφορετικά μπορεί να σπάσει.

   Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές για το πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος των ρούχων σύμφωνα με τον πίνακα μεγεθών ρούχων. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλεύεστε τη μητέρα ή τη γιαγιά σας όταν πρόκειται για ρούχα. Είναι τα πιο κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να φορέσετε ρούχα που θα σας κάνουν να νιώθετε καλά στο δέρμα σας.

Βραδινά φορέματα δαντέλας – το ύψος της τρυφερότητας και της χάρης
Μια συλλογή από πρακτικά ρούχα, όχι μόνο για την Πρωτοχρονιά

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories