> Πώς να φορέσετε παντελόνια - Online store EVIZA GR

Πώς να φορέσετε παντελόνια

Πάντα υπήρχε μια τάση να βάζουμε παντελόνια και παντελόνια σε παπούτσια. Αυτό δεν είναι μόνο ένα στοιχείο άνεσης που σας επιτρέπει να προστατεύετε το στρίφωμα των ρούχων από τη βροχή, τη βρωμιά και την υγρασία, αλλά όχι μια κομψή λεπτομέρεια – υπάρχουν εικόνες στις οποίες τα κρυμμένα παντελόνια θα φαίνονται αρκετά πρωτότυπα. Η παραλαβή ρούχων θα λειτουργήσει μόνο με ψηλά παπούτσια, τα οποία τώρα καταλαμβάνουν μια αξιοπρεπή θέση στις γυναικείες και τις ανδρικές ντουλάπες.

Τώρα κανείς δεν σοκάρεται από άντρες με ψηλές μπότες ή μπότες. Προηγουμένως, θεωρήθηκε ότι τέτοιες επιλογές παπουτσιών προορίζονταν μόνο για μια αντιπροσωπευτική μη τυποποιημένη υποκουλτούρα, αλλά τώρα οι ψηλές μπότες χρησιμοποιούνται συχνά στην καθημερινή ζωή. Παντελόνια σε μαύρες, καφέ και σκούρες αποχρώσεις φαίνονται υπέροχα με ψηλές μπότες.

Πώς να βάλετε σωστά το παντελόνι στα παπούτσια;

Πριν βάλετε παντελόνια ή παντελόνια σε παπούτσια, είναι απαραίτητο να δέσετε τα παπούτσια με τυπικό τρόπο με κόμπους στις άκρες. Μια τέτοια προετοιμασία είναι απαραίτητη ώστε οι συνδέσεις να μην πέσουν από τις οπές τους όταν τοποθετηθούν γρήγορα. Για να αποφύγετε απρόσμενες δυσκολίες, συνιστάται να προτιμάτε συνδέσεις με επιπλέον μήκος. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για την αποθήκευση παντελονιών σε παπούτσια, οι οποίες διαφέρουν στον τρόπο συσκευασίας των ρούχων στο εσωτερικό και στη διαθεσιμότητα πρόσθετων συσκευών.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αφήσετε το παντελόνι σας μακριά

Πρώτον, πρέπει να χαλαρώσετε τη σύνδεση ελαφρώς έτσι ώστε το κάτω πόδι να περνά ελεύθερα στη μπότα ή στην μπότα. Αρκεί να απλώσετε την άκρη του ρούχου με το χέρι και από τις δύο πλευρές ταυτόχρονα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε μια ομοιόμορφη πτυχή. Αφού διπλώσετε την πτυχή, πρέπει να δέσετε τη μπότα σφιχτά στην κορυφή. Εάν εμφανιστεί ένα τόξο ή μακριές άκρες της γραβάτας κατά το δέσιμο των κορδονιών, τα ράμματα μπορούν να εισαχθούν στο παπούτσι. Μπορείτε να διπλώσετε το ύφασμα μπροστά ή πίσω.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτής της μεθόδου ντυσίματος παντελονιών είναι ο σχηματισμός μιας σκληρής άκρης και ραφής, η οποία μπορεί να δημιουργήσει δυσφορία στο δέρμα. Βροχή, χιόνι και βροχοπτώσεις μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του ποδιού εάν εκτίθενται σε βροχή ή υγρό κλίμα. Αυτή η μέθοδος δεν είναι πάντα βολική, επειδή κατά τη διάρκεια της ενεργού κίνησης, του τρεξίματος ή του περπατήματος, το παντελόνι μπορεί να μετακινηθεί από τη θέση του και είναι άσχημο να κολλάει στην περιοχή του γόνατος. Αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για μπότες ή μπότες με παχιά σύνδεση.

Πώς να βάλετε παντελόνια με ελαστικά;

Ειδικά ελαστικά με velcro θα σας βοηθήσουν να βάλετε επιτυχώς παντελόνια ή παντελόνια στα παπούτσια. Αυτή η επιλογή θα είναι κατάλληλη για άτομα με μη τυπικά μεγέθη γάμπας – πολύ λεπτά ή υπέρβαρα. Μπορείτε να γεμίσετε το παντελόνι σας με ελαστικά σύμφωνα με τον ακόλουθο αλγόριθμο:

Βάλτε μπότες, ακολουθούμενο από δέσιμο, τοποθετήστε τα άκρα της γραβάτας μέσα.

Τραβήξτε το κάτω μέρος του ποδιού και τραβήξτε το στρίφωμα ακριβώς πάνω από το παπούτσι.

Διπλώστε την άκρη του παντελονιού σφιχτά γύρω από την κνήμη και σχηματίστε πτυχώσεις από την ελεύθερη άκρη του ρούχου στο κάτω μέρος.

Συνδέστε μια ελαστική ταινία με velcro γύρω από την περιφέρεια του ποδιού στην κορυφή του ποδιού.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν απόθεμα υφάσματος λίγα εκατοστά στην άκρη, έτσι ώστε το ύφασμα να μην σέρνεται από το παπούτσι κατά τη διάρκεια της ενεργού κίνησης.

Χαμηλώστε το διπλωμένο πόδι, λειάνετε ομοιόμορφα τα γλυκά και μαζευτείτε στα ρούχα.

Μέθοδος ντυσίματος παντελονιού με λάστιχο στο κάτω μέρος

Για να βάλετε τα ρούχα σε παπούτσια, χρειάζεστε δύο ελαστικές ταινίες συνδεδεμένες γύρω από την περιφέρεια του κάτω ποδιού. Μια συνηθισμένη ελαστική ταινία, τραβηγμένη μέχρι το γόνατο, τοποθετείται στο πόδι πάνω από το πόδι. Το παπούτσι ή τα παπούτσια φοριούνται και σφίγγονται σφιχτά. Το πόδι πρέπει να χαμηλώσει, να είναι ίσιο και να στρίψει μερικά εκατοστά πάνω.

Χαμηλώστε το λάστιχο στην άκρη του ποδιού, έτσι ώστε να μείνουν μερικά εκατοστά ακόμη μέχρι το τέλος. Στη συνέχεια, χαμηλώστε το επάνω άκρο του παντελονιού στο ελαστικό, λυγίστε το γύρω από το κάτω πόδι και ισιώστε το ομοιόμορφα.

Ποια φθινοπωρινά φορέματα είναι στη μόδα το 2021
Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή αξεσουάρ για σακάκι και μπουφάν

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories