Η έννοια του μονόχρωμου στυλ στα ρούχα – μερικές μονόχρωμες εικόνες

Η μονόχρωμη εμφάνιση αποτελείται από στοιχεία διαφορετικών αποχρώσεων με το ίδιο χρώμα. Φαίνεται πιο εντυπωσιακό σε κρύο καιρό, όταν το είδος έχει πολλά στρώματα σε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το μονο-είδος είναι βαρετό. Φυσικά, μπορεί να χαλάσει την εικόνα, αλλά μόνο αν δεν δημιουργήσετε προφορές. Αλλά με έναν επιδέξιο συνδυασμό πραγμάτων, η μονο-εικόνα θα αποδειχθεί απίστευτα κομψή και κατάλληλη για όλες τις περιπτώσεις. Επιπλέον, φορώντας ρούχα σε ένα χρώμα, δημιουργείτε μια κάθετη που τεντώνει τη σιλουέτα και κάνει τη φιγούρα πιο λεπτή.

Πώς να συνθέσετε μονόχρωμες εικόνες

1. Συνδυάστε αποχρώσεις με την ίδια θερμοκρασία.

Κατά τη σύνθεση ενός σετ, επιλέξτε κρύα ή ζεστά χρώματα για ολόκληρη την εμφάνιση. Θυμηθείτε ότι οι αποχρώσεις θεωρούνται κρύες, οι οποίες είναι πιο κοντά στο μπλε (όσο πιο κοντά, τόσο πιο κρύες) και ζεστές – κοντά στο κίτρινο.

Σημειώστε ότι οι καθαρές αποχρώσεις (“πραγματική” μπλε, πράσινη κλπ.) Θα ταιριάζουν με οποιαδήποτε απόχρωση θερμοκρασίας.

Σκιές σε ρούχα με την ίδια θερμοκρασία

2. Χρησιμοποιήστε ένα κεντρικό χρώμα.

Πάρτε μια εκφραστική απόχρωση ως βάση και περιβάλλετε την με ελαφρώς πιο απαλούς και πιο ανοιχτούς τόνους. Έτσι, θα υπάρχει έμφαση στην εικόνα και δεν θα είναι επίπεδη.

Φυσικά, μπορείτε να αναμίξετε πράγματα της ίδιας απόχρωσης. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορείτε εύκολα να επιτύχετε το αποτέλεσμα που φοράτε με ένα απλό κοστούμι ή φόρμες. Κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα: στα αριστερά οι κόκκινες αποχρώσεις είναι διαφορετικές και στα δεξιά ο τόνος της μπλούζας και του παντελονιού είναι ο ίδιος. Αυτή η εικόνα φαίνεται ακόμη και φωτεινή, αλλά όλα συγχωνεύονται και το μάτι δεν έχει τίποτα να πιάσει.

Χρήση κεντρικού χρώματος στα ρούχα

3. Μην αναμιγνύετε καθαρές και σιωπηλές αποχρώσεις.

Οι αποχρώσεις στις οποίες προστίθεται γκρι θεωρούνται σιωπηλές. Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Αλλά στο φόντο ενός καθαρά πρωτότυπου τόνου, το σιωπηλό χρώμα θα χαθεί ή θα φαίνεται λασπώδες. Η φωτογραφία στα αριστερά χρησιμοποιεί σιωπηλές αποχρώσεις του μπλε. Αλλά στο δεξί φόρεμα της ίδιας απόχρωσης χάνεται με φόντο ένα παλτό και μπότες.

ένας συνδυασμός καθαρών και σιωπηλών αποχρώσεων

4. Συνδυάστε διαφορετικές υφές.

Αυτό δημιουργεί μια προφορά και η εικόνα δεν φαίνεται μονολιθική, αντίθετα, γίνεται ζωντανή. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια πλεκτή ζακέτα, ένα βαμβακερό παντελόνι και μια μπλούζα σιφόν / τοπ. Όλα έχουν διαφορετική υφή, γεγονός που κάνει το κρεμμύδι πιο πλούσιο.

διαφορετικές υφές σε μονόχρωμο χρώμα

5. Προσθέστε αχρωματικά χρώματα.

Η προσθήκη λευκών, μαύρων ή γκρι αποχρώσεων σε μια εικόνα θα την κάνει βαθύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Αυτά μπορεί να είναι παπούτσια ή αξεσουάρ. Οι μελαχρινές και τα καστανά μαλλιά μπορούν να προσθέσουν μαύρες ή γκρι λεπτομέρειες εάν το ίδιο το τόξο είναι ελαφρύ – αυτό θα διατηρήσει το χρώμα των μαλλιών.

Εάν το κρεμμύδι είναι σκούρο, τότε ανοιχτό γκρι και λευκές αποχρώσεις θα το ανανεώσουν.

αχρωματικά χρώματα σε μονοφωνικό στυλ

6. Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τη σφραγίδα.

Το χρώμα της εικόνας μπορεί να είναι κοντά σε μια σκιά ή να αποτελείται από αχρωματικά χρώματα. Η εκτύπωση θα δώσει στην εικόνα μια «διόγκωση» και αυτό θα γίνει βαθύτερο. Και αν εκτός από το μοντέλο υπάρχει ένα μείγμα υφών, τότε το τόξο θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

μονόχρωμη εκτύπωση

Πώς να συνθέσετε μια μονόχρωμη εμφάνιση σε λευκό χρώμα

Το total look είναι μία από τις τάσεις για φέτος. Αλλά η εφεύρεση είναι λίγο πιο περίπλοκη από ό, τι ακούγεται. Το λευκό έχει πολλούς τόνους και ο λάθος συνδυασμός μπορεί να χαλάσει την εικόνα.

Ο πρώτος κανόνας κατά την επιλογή μιας απόχρωσης είναι ότι το χρώμα πρέπει να ταιριάζει με το πρόσωπό σας, διαφορετικά το τελευταίο απλά θα χαθεί. Για τις μελαχρινές, οι σκούρες καφέ γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα, δροσερές αποχρώσεις του λευκού είναι κατάλληλες – καθαρός τόνος ή με ένα άγγιγμα γαλαζωπό ή γκρι υποτόνο.

Για κορίτσια με ανοιχτόχρωμα μαλλιά και ζεστό τόνο δέρματος (και εμφάνιση μεσαίας αντίθεσης) είναι κατάλληλο ζεστό λευκό με κιτρινωπό απόχρωση (ελεφαντόδοντο, κρέμα, βανίλια). Φυσικά, πρέπει να δοκιμάσετε όλες τις αποχρώσεις και να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας.

Κατά τη σύνθεση μιας εικόνας σε λευκό χρώμα, πρέπει να τηρείτε τους ακόλουθους κανόνες:

Είναι καλύτερα να μην αναμειγνύετε το ζεστό με τις κρύες αποχρώσεις – είναι εύκολο να κάνετε λάθος.

Μην αναμιγνύετε καθαρές λευκές αποχρώσεις με σιωπηλές.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές υφές – η εικόνα θα είναι πιο ογκώδης.

Συνδυάστε ογκώδη λευκά με πιο στενά ρούχα.

Χρησιμοποιήστε έγχρωμα ή μεταλλικά αξεσουάρ.

Μονόχρωμο στυλ σε λευκό

Πώς να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη μαύρη εμφάνιση

Τα μαύρα ρούχα φαίνονται δραματικά και εκφραστικά. Αλλά είναι επίσης εύκολο να κάνετε λάθος σε αυτό εάν δεν γνωρίζετε μερικές από τις αποχρώσεις.

Εάν έχετε γκρι πρόσωπο λόγω έλλειψης ύπνου, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, δεν πρέπει να φοράτε μαύρα στο πρόσωπό σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να προτιμάτε τις ανοιχτές αποχρώσεις και να αναβάλλετε το πλήρες μαύρο σε καλύτερες εποχές.

Για να αποκτήσετε δυναμική εμφάνιση, αναμείξτε υφές, όπως μάλλινα ρούχα με δερμάτινα ρούχα, βαμβάκι με δαντέλα. Ένα ελαφρύ σιφόν φόρεμα μπορεί να συμπληρωθεί με τραχιές μπότες. Διαφορετικές υφές θα αποτρέψουν τη συγχώνευση του μαύρου σε ένα μέρος και θα δώσουν λάμψη στην εικόνα.

Μονόχρωμο στυλ σε μαύρο χρώμα

Για μια ολοκληρωμένη μαύρη εμφάνιση, τα τραχιά παπούτσια με συμπαγή σόλα ταιριάζουν καλά. Μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας στο παντελόνι σας – παίρνετε ένα επαναστατικό τόξο. Μπορείτε να ανοίξετε ένα κομμάτι του σώματος για να εξομαλύνετε έναν ελαφρώς ζοφερό βράχο.

Τα πράγματα είναι καλύτερα να επιλέξετε μια περίπλοκη περικοπή – το πιο ενδιαφέρον. Και για να προσθέσετε λίγη φωτεινότητα, προσθέστε παπούτσια ή αξεσουάρ σε ανοιχτές αποχρώσεις.

πλήρες μαύρο βλέμμα

Είναι πολύ σημαντικό τα ρούχα σε μαύρο χρώμα να ταιριάζουν καλά – δεν τσιμπάνε πουθενά, δεν σχηματίζουν περιττές πτυχώσεις. Διαφορετικά, όλη η γοητεία του πλήρους μαύρου θα εξαφανιστεί.

Ρούχα 2021: πράγματα για μια βασική ντουλάπα
Βασικά στοιχεία της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" privacy policy."

Already got an account?

Close

Categories