> Πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε θερμικά εσώρουχα? - Online store EVIZA GR

Πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε θερμικά εσώρουχα?

Δεν υπάρχει κακός καιρός – υπάρχουν λάθος ρούχα! Αυτή η γνωστή φράση μπορεί να είναι το σύνθημα ενός πραγματικού άντρα σε εξωτερικούς χώρους. Αντικατοπτρίζει επίσης τη φιλοσοφία του αθλητικού μαραθωνίου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι πάντα δυνατό να καταλάβουμε αμέσως ποια ρούχα είναι καλά. Οι γονείς μας, για παράδειγμα, έχουν μια εντελώς διαφορετική ιδέα για τα σωστά ρούχα. Τι μπορούμε να πούμε για τους παππούδες μας.

Ας ορίσουμε λοιπόν τον όρο «καλό». Τα ρούχα πρέπει να διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο της δραστηριότητάς σας. Διαφορετικά, ακόμη και αν είναι το καλύτερο και ακριβότερο, θα γίνει κακό. Τέτοιο είναι το παράδοξο.

Πώς να επιλέξετε θερμικά εσώρουχα

Ωστόσο, ο γενικός κανόνας είναι πάντα ο ίδιος – τα καλά και κατάλληλα ρούχα πρέπει να είναι ζεστά και στεγνά. Τεχνολόγοι από εξειδικευμένες εταιρείες σε όλο τον κόσμο μάχονται για την ασφάλεια αυτών των δύο παραμέτρων στο ύπαιθρο.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ρούχων για κάθε είδους δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της κρύας περιόδου είναι σίγουρα τα θερμικά εσώρουχα. Είτε κάνετε χειμερινά σπορ, είτε κάνετε μια μεγάλη πεζοπορία είτε απλώς κάντε μια βόλτα με παιδιά – ξεκινήστε τη στολή σας με ποιοτικά θερμικά εσώρουχα.

Σας προτείνω να κάνετε ένα ταξίδι στον κόσμο των θερμικών εσωρούχων. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις κύριες ερωτήσεις.

Θερμικά εσώρουχα – τι είναι;

Ο ίδιος ο όρος «θερμικά εσώρουχα» ήταν αρχικά παραπλανητικός. Μετά από όλα, αν “θερμο” – τότε θερμαίνεται. Αλλά τα σύγχρονα εσώρουχα για αθλήματα ή ακόμα και μόνο για έναν ενεργό τρόπο ζωής έχουν εντελώς διαφορετικές λειτουργίες και το καθήκον “προθέρμανσης” δεν είναι το πιο σημαντικό εδώ. Αλλά προφανώς η λέξη θερμικά εσώρουχα ακούγεται πολύ καλύτερα από την υγρασία ή την αντιβακτηριακή … η οποία σε γενικές γραμμές επίσης δεν θα αποκαλύπτει όλη τη λειτουργικότητά της.

Έτσι, τα θερμικά εσώρουχα είναι πρώτα απ ‘όλα εσώρουχα, ένα είδος “πρώτης στρώσης”. Για διαφορετικές συνθήκες εργασίας, τα θερμικά εσώρουχα είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υφάσματα, φυσικά ή μικτά υφάσματα. Η σύνθετη δομή του υφάσματος είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας από το σώμα και να διατηρεί τη θερμότητα που παράγεται από το ίδιο του το σώμα. Πολλοί δεν πιστεύουν καν ότι η υγρασία μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα και δυσφορία. Επομένως, η απομάκρυνση της υγρασίας είναι η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ των θερμικών εσώρουχων σε σύγκριση με τα συνηθισμένα ρούχα.

Σήμερα στο τμήμα θερμικά εσώρουχα υπάρχουν θερμικά πουκάμισα, θερμικά εσώρουχα, θερμικές κάλτσες, θερμικά παντελόνια και μπλούζες για γυναίκες.

Τι είναι τα θερμικά εσώρουχα;

Οι κύριες λειτουργίες των θερμικών εσώρουχων:

δεν απορροφά, αλλά απομακρύνει την υπερβολική υγρασία (ιδρώτα) από την επιφάνεια του δέρματος. Αντίθετα, τα βαμβακερά εσώρουχα απορροφούν την υγρασία καλά, βρέχονται γρήγορα, γεγονός που οδηγεί σε πρόσθετη ψύξη του σώματος.

ρυθμίζει την ανταλλαγή θερμότητας – διατηρεί τη θερμότητα και ταυτόχρονα αποτρέπει την υπερθέρμανση.

δεν περιορίζει την κίνηση, το ύφασμα είναι ελαστικό. Τα εσώρουχα έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την ενεργό χρήση κατά τη διάρκεια του αθλητισμού.

παρέχει άνεση σε όλους τους τρόπους δραστηριότητας (παραμένει στεγνό και απαλό).

διατηρεί την υγιεινή του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτρέπει τη μυρωδιά του ιδρώτα.

Πως δουλεύει?

Ανάλογα με τον σκοπό του, τα θερμικά εσώρουχα μπορούν να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες – να αφαιρέσουν την υπερβολική υγρασία, να ζεσταθούν ή και τα δύο ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας, απελευθερώνεται επαρκής ποσότητα υγρασίας στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο, συσσωρεύοντας στο ύφασμα του συνηθισμένου λιναριού, επηρεάζει σοβαρά τις θερμομονωτικές του ιδιότητες. Επιπλέον, πολύτιμη ενέργεια χρησιμοποιείται για τη θέρμανση και την εξάτμιση αυτής της υγρασίας.

Τα θερμικά εσώρουχα είναι κατασκευασμένα από πολύπλοκα, ειδικά σχεδιασμένα υφάσματα που χρησιμοποιούν ειδικές τεχνολογίες. Για να ικανοποιήσουν όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, οι κατασκευαστές θερμικών εσωρούχων χρησιμοποιούν υλικά με ειδική δομή πλέξης. Κατά κανόνα, ένας τέτοιος ιστός έχει κυτταρική δομή, ενώ τα γειτονικά κύτταρα αφαιρούν υγρασία από αυτό και τα παραπάνω λειτουργούν για τη μέγιστη κατανομή του στην επιφάνεια και την ταχεία εξάτμιση λόγω του τριχοειδούς φαινομένου. Με αυτόν τον τρόπο, η ενέργειά σας δεν χρησιμοποιείται για τη θέρμανση της συσσωρευμένης υγρασίας και η παραγόμενη θερμότητα δεν βγαίνει έξω.

Επιπλέον, στην πώληση μπορείτε να βρείτε θερμικά εσώρουχα που αποτελούνται από υλικά με διαφορετικούς βαθμούς πυκνότητας, η τοπική συμπίεση διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και διατηρεί τον μυϊκό τόνο.

Το κλασικό μαύρο φόρεμα είναι το καλύτερο εύρημα μόδας στην ιστορία
Ρούχα 2021: πράγματα για μια βασική ντουλάπα

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories