> Πώς να συνδυάσετε σωστά τα χρώματα στα ρούχα - Online store EVIZA GR

Πώς να συνδυάσετε σωστά τα χρώματα στα ρούχα

Ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων στα ρούχα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αρμονική εμφάνιση. Τα καλά επιλεγμένα χρώματα θα τονίσουν την ομορφιά του δέρματος και των ματιών, θα απομακρύνουν τα μάτια από τις ατέλειες και θα εστιάσουν στα πλεονεκτήματα του σχήματος. Και αν κάνετε λάθος επιλογή, μπορείτε να πάρετε μια χυδαία εικόνα ή να γίνετε σαν παπαγάλος.

Ένας εύκολος τρόπος για να μάθετε την αντιστοιχία χρωμάτων

Για να μην θυμάστε πολλούς συνδυασμούς αποχρώσεων, μπορείτε να καταφύγετε στη χρήση του κύκλου χρωμάτων.

Οι αντίστοιχες αποχρώσεις βρίσκονται η μία απέναντι στην άλλη ή στη γειτονιά. Μπορείτε επίσης να βρείτε επιτυχημένους συνδυασμούς αυτών των κελιών που αποτελούν μέρος του “τριγώνου”.

Ας το δούμε αυτό στην πράξη.

Πώς να συνδυάσετε χρώματα χρησιμοποιώντας τον τροχό χρωμάτων

Αχρωματικοί συνδυασμοί ρούχων.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον συνδυασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια χαλαρή εμφάνιση που είναι ιδανική για κάθε περίσταση. Τα κύρια χρώματα εδώ είναι το άσπρο, το γκρι και το μαύρο. Συμπληρώνονται τέλεια μεταξύ τους. Αν αγοράζετε πράγματα σε αυτά τα χρώματα, μπορούν να συνδυαστούν συνεχώς, χωρίς τον κίνδυνο να χαλάσετε την εμφάνιση.

Για να προσθέσετε ζουμερότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά αξεσουάρ: τσάντα, κοσμήματα, ζώνες κ.λπ.

Μονόχρωμοι συνδυασμοί ρούχων.

Βασίζονται στη χρήση διαφορετικών αποχρώσεων από ένα κύριο χρώμα, για παράδειγμα από ανοιχτό ροζ έως καστανό. Στον έγχρωμο τροχό, αυτοί οι τόνοι είναι ο ένας δίπλα στον άλλο.

Οι μονόχρωμοι συνδυασμοί στα ρούχα σας επιτρέπουν να αποκτήσετε μια πολύ κομψή και λεπτή εμφάνιση. Αν φοβάστε ότι θα είναι βαρετό, μπορείτε να προσθέσετε ένα ουδέτερο χρώμα (μαύρο, άσπρο ή γκρι) ή να χρησιμοποιήσετε πιο τολμηρά αξεσουάρ.

Τριαδικοί συνδυασμοί.

Εδώ, χρησιμοποιούνται τρία χρώματα που είναι ίσες αποστάσεις (δηλαδή σε τρίγωνο).

Πώς να συνδυάσετε τα ρούχα σε αντίθεση

Εδώ μπορείτε να “παίξετε” με τη θερμοκρασία της σκιάς, τη ζεστασιά, την ελαφρότητα και τον κορεσμό της. Σε αυτήν την περίπτωση, η αντίθεση μπορεί να είναι φωτεινή, μεσαία και χαμηλή.

Πώς να συνδυάσετε ρούχα για ευκολία.

Εδώ το φως συμπληρώνεται από το σκοτάδι. Ο κλασικός συνδυασμός μαύρου και λευκού δημιουργεί την πιο αισθητή αντίθεση.

Συνδυάζουμε τα πράγματα ανάλογα με τη θερμοκρασία.

Εδώ είναι ένας συνδυασμός ζεστών και κρύων χρωμάτων, όπως το κίτρινο και το μπλε. Όσο πιο πλούσιες είναι οι αποχρώσεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίθεση.

Ο συνδυασμός ρούχων όσον αφορά τον κορεσμό.

Ρούχα με πολύ πλούσια και λιγότερο κορεσμένα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εδώ. Σας αρέσουν τα φωτεινά τόξα; Επιλέξτε έντονες αποχρώσεις. Αν χρειάζεστε κάτι ουδέτερο, επιλέξτε κάτι λιγότερο λαμπερό.

“Χρώμα”.

Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε μακριά από την προβληματική περιοχή και να επιστήσει την προσοχή στα πλεονεκτήματα. Λαμβάνεται ως βάση ένα φωτεινό πράγμα, γύρω από το οποίο επιλέγονται πιο παραδοσιακοί συνδυασμοί.

Νικηφόρος συνδυασμός χρωμάτων

Ουδέτερα χρώματα.

Το μαύρο, το λευκό και το γκρι φαίνονται πάντα καλά. Συνδυάζονται καλά με τυχόν ζεστές αποχρώσεις, καθώς η δική τους θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή.

Το λευκό είναι ιδανικό για πράγματα:

το κόκκινο; κίτρινος; υιός; και πράσινο.

Οι γκρι αποχρώσεις έχουν ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: σβήνουν τα έντονα χρώματα, κάνοντάς τα πιο ήρεμα. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε το αυστηρό γκρι με πολύχρωμες μπλούζες, παπούτσια ή κασκόλ.

Το μαύρο ταιριάζει με όλα, αλλά οξύνει κάθε απόχρωση.

Κρύα χρώματα.

Περιλαμβάνουν μπλε και πράσινο, καθώς και τις αποχρώσεις τους.

Το μπλε και το μπλε ταιριάζουν πολύ με το κίτρινο και το πράσινο. Αυτός ο συνδυασμός θα δώσει στην εμφάνισή σας μια ανοιξιάτικη διάθεση.

Οι πράσινοι τόνοι σχηματίζουν έναν αρμονικό συνδυασμό με κόκκινα, μπλε, καφέ και κίτρινα χρώματα. Εάν επιλέξετε μια απόχρωση βοτάνων, η τερακότα είναι πιο κατάλληλη από το κόκκινο.

Επίσης, ένας πολύ ζουμερός και ενδιαφέρον συνδυασμός λαμβάνεται όταν χρησιμοποιείτε πράγματα από πορτοκαλί και πράσινο.

Τι να συνδυάσετε με το μοβ.

Αυτή είναι μια βαθιά και σύνθετη απόχρωση που μπορεί να παίξει ένα σκληρό αστείο αν φορεθεί λανθασμένα. Οι κόκκινοι τόνοι δεν του ταιριάζουν. Αλλά μαζί με τις κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις, θα πάρετε μια μαγική εμφάνιση. Για να δημιουργήσετε μια πιο χαλαρή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε πράγματα σε παστέλ χρώματα.

Πώς να φορέσετε κόκκινο.

Αυτό είναι ένα έντονο χρώμα που δεν τολμούν όλοι να φορέσουν. Δεν πρέπει να είναι πολλά. Για παράδειγμα, ένα κόκκινο φόρεμα θα ήταν κατάλληλο, αλλά ένα κόκκινο κοστούμι με μπλούζα στον ίδιο τόνο θα ήταν υπερβολικό.

Το κόκκινο ταιριάζει με το λευκό, το μαύρο και το γκρι. Πράσινοι και τυρκουάζ τόνοι το καθορίζουν. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται σίγουρος και κομψός.

Εκεί που ταιριάζει το ροζ.

Αυτή η όμορφη και ρομαντική σκιά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διαφορετική εμφάνιση. Οι πιο επιτυχημένοι συνδυασμοί:

Με λευκό – με αυτό θα δείχνετε πολύ απαλός.

Με το μπλε, σχηματίζει ένα σίγουρο και θηλυκό τόξο.

Το μαύρο είναι για ραντεβού.

Με πράσινο τονίζει την ευθραυστότητα.

Τι συμβαίνει με το καφέ.

Αυτό είναι ένα από τα κύρια χρώματα, μαζί με το μαύρο και το γκρι. Αυτός ο τόνος φαίνεται πιο επιτυχημένος όταν χρησιμοποιείται σε αξεσουάρ, εξωτερικά ρούχα, παπούτσια.

Όσον αφορά τα ρούχα, το καφέ είναι σε αρμονία με:

λευκό; πράσινος; κρέμα; γαλακτοκομικά προϊόντα; τζιν ή μπλε.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, για να φαίνεστε φωτεινά και μοντέρνα, χρειάζεται μόνο να πάρετε μερικούς βασικούς τόνους και να τους συνδυάσετε. με νέες αποχρώσεις – από ήρεμη σε πλούσια και φωτεινή. Ο χρωματιστός τροχός ή αυτό το μικρό φύλλο εξαπάτησης θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή λύση.

Πώς να επιλέξετε πιτζάμες
Κορυφές 2021: τα πιο καυτά μοντέλα της χρονιάς

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories