> Πώς να σφίξετε το σώμα μετά τη γέννηση - Online store EVIZA GR

Πώς να σφίξετε το σώμα μετά τη γέννηση

Μετά την εγκυμοσύνη, είναι απολύτως φυσιολογικό να αλλάζει το σώμα. Το λίπος πρέπει να έχει συσσωρευτεί, οι μύες να έχουν χαλαρώσει, ειδικά αν η γυναίκα δεν έχει κάνει τίποτα γι ‘αυτό. Είστε ήδη μητέρα, αλλά το σώμα σας δεν είναι όπως πριν. Σίγουρα αυτές οι σκέψεις εισβάλλουν στο κεφάλι κάθε γυναίκας. Η ζωή σας έχει αλλάξει, οδηγώντας σε επιπλέον άγχος και νέες προσαρμογές στις συνήθειες. Πριν ξεκινήσετε, ό, τι κι αν είναι, είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξετάσετε τη συναισθηματική σας υγεία, γιατί κάθε νέα συνήθεια και αλλαγή απαιτεί πλήρη επίγνωση για να είναι μακροπρόθεσμη.

Πότε και πώς να επιτύχετε το λεγόμενο “σφίξιμο” μετά τη γέννηση;: Αυτό το άρθρο δεν είναι για όλους! Κάθε γέννηση είναι εντελώς διαφορετική για κάθε γυναίκα, επομένως οι αλλαγές μετά από αυτές είναι διαφορετικές. Μελέτες δείχνουν ότι σε έναν φυσιολογικό τοκετό μπορείτε να ξεκινήσετε την προπόνηση μέσα σε 6-8 εβδομάδες, φυσικά με ελαφριά άσκηση. Σε περίπτωση ρήξης και παρουσίας ραμμάτων, η περίοδος μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως 2,3 ή 4 μήνες. Σε περίπτωση καισαρικής τομής συνιστάται πλήρης ανάπαυση 6 εβδομάδων. Δώστε χρόνο στο σώμα σας να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως, τότε η κατάλληλη ώρα για άσκηση θα είναι απόλυτα ασφαλής για εσάς.

Τι είναι το σφίξιμο;: Χρησιμοποιήσαμε τη λέξη «σφίξιμο» επειδή είναι τόσο συχνή στους αναγνώστες και τη χρησιμοποιήσαμε. Το «σφίξιμο» είναι η διαδικασία απόκτησης μυϊκής μάζας και καύσης λίπους. Οι δύο διαδικασίες είναι φυσιολογικά ξεχωριστές και μερικές φορές μπορείτε να επιτύχετε και τις δύο μαζί. Για παράδειγμα, σε αρχάριους ή άτομα που δεν έχουν προπονηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να επιτευχθεί η λεγόμενη ανασύνθεση. Η έρευνα δείχνει ότι αυτό συμβαίνει καθώς το σώμα βιώνει ένα νέο ερέθισμα και έτσι ο μυς μεγαλώνει. Για αυτόν, όλα είναι νέα και μπορείτε να επιτύχετε ταυτόχρονη απώλεια λίπους και να αυξήσετε μια ορισμένη ποσότητα μυϊκής μάζας. Για τους προχωρημένους αθλητές, αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιο δύσκολη και απαιτεί επαγγελματική και ειδική εκπαίδευση, η οποία δεν αποτελεί αντικείμενο αυτού του θέματος.

Πώς να προπονηθείτε;: Μετά τον τοκετό, απλά ξεχάστε τη βαριά προπόνηση. Ο σχηματισμός κοιλιακών και πυελικών μυών θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταστρέφετε τον εαυτό σας από την προπόνηση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ελαφρές κινήσεις, βόλτες και ασκήσεις στο σπίτι. Εάν έχετε ήδη άλλους στόχους και μια ακριβή και σαφή εικόνα του τι θέλετε, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Το σφιχτό σώμα έχει καλή επίδραση σε κάθε οργανισμό. Η άσκηση θα βελτιώσει την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία, όχι μόνο τη σωματική σας υγεία.

Η προπόνηση και μόνο θα με φέρει πίσω στην παλιά μου μορφή; Φυσικά και όχι. Συνδυάζονται με τη διατροφή. Και δεν επισημαίνουμε δίαιτες όπως οι δίαιτες 90 ημερών ή οι κετο δίαιτες. Τόσο η προπόνηση όσο και η διατροφή πρέπει να είναι εντελώς ατομικές. Μία από τις ασφαλέστερες μεθόδους είναι μέσω ενός ελλείμματος θερμίδων, που σημαίνει κατανάλωση συγκεκριμένης ποσότητας θερμίδων. Που ακούγεται τρομακτικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι δομημένο. Για να κάψει το σώμα λίπος, πρέπει να κάψει περισσότερη ενέργεια ή να καταναλώσει λιγότερη ποσότητα. Όλα αυτά πρέπει να τηρούνται με τη συναισθηματική κατάσταση και να μην εμποδίζουν τη γυναίκα, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι βραχύβια. Ένας από τους βασικούς στόχους είναι να νιώθεις καλά.

Εκτός από την προπόνηση και τη δίαιτα, μερικές φορές απαιτείται χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του δέρματος μετά τη γέννηση. Ταχεία αύξηση βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα ή παθολογικές ανωμαλίες μπορεί να οδηγήσουν σε περίσσεια δέρματος. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν μια γυναίκα να ανακτήσει τη σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη. Μία από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους είναι η κοιλότητα της κοιλιάς, η οποία είναι μια διαδικασία που διορθώνει τη διόγκωση ή τη χαλάρωση της κοιλιάς. Η επίδραση της κοιλιοπλαστικής είναι αισθητή σχεδόν αμέσως, αλλά τα τελικά αποτελέσματα της κοιλιοπλαστικής διαρκούν αρκετές εβδομάδες. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι δεν χρειάζεται να φοράει στενά ρούχα για να επιτύχει το αποτέλεσμα. Λειτουργεί καλύτερα για γυναίκες που χρειάζονται σφιχτό σώμα αλλά δεν θέλουν να φαίνονται όμορφες. Υπάρχουν άλλες μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν γρήγορα και εύκολα να καταπολεμήσετε το υπερβολικό βάρος. Αλλά ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για να διατηρήσετε μια σωστή ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με μέτρια άσκηση. Ακολουθήστε το σχέδιο και το πρόγραμμά σας, ένα από τα κύρια πράγματα για την επίτευξη κάθε στόχου είναι ένα σωστά δομημένο σχέδιο και σαφείς προσδοκίες από την όλη διαδικασία.

Προτιμώμενα ρούχα από την έγκυο γυναίκα
Η μόδα είναι τέχνη

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories