> Εταιρικό πάρτι - Online store EVIZA GR

Εταιρικό πάρτι

Πως να συμπεριφερεσαι

Οι εταιρικές διακοπές το νέο έτος είναι συνήθως ένα διασκεδαστικό πάρτι. Πώς να συμπεριφερθείτε σε ένα πρωτοχρονιάτικο συμπόσιο και τι φόρεμα ή κομψό κοστούμι να φορέσετε; Πρώτα απ ‘όλα, να θυμάστε ότι είστε στη δουλειά. Επειδή οι απόψεις των συναδέλφων και της διοίκησης είναι στραμμένες σε εσάς, είναι αδύνατο να μεθύσετε μέχρι να λιποθυμήσετε εντελώς και να αποπλανήσετε μια όμορφη γραμματέα. Αλλά το να κάθεσαι όλη τη νύχτα με αξιοπρεπή αέρα επίσης δεν αξίζει τον κόπο.

Κινητοποιήστε το δημιουργικό σας δυναμικό: διαβάστε ποίηση, συνθέστε παρωδίες, χορέψτε, εκτελέστε μια αυτοσχέδια παράσταση Βεβαιωθείτε ότι το αφεντικό σας θα παρατηρήσει εν αγνοία σας την επιτυχία σας σε ερασιτεχνικές παραστάσεις

Τι να φορέσω

Να θυμάστε ότι θα πρέπει να περάσετε το πρώτο μισό της ημέρας στη δουλειά. Ένα επαγγελματικό κοστούμι μπορεί να γίνει εορταστικό με τη βοήθεια μικρών λεπτομερειών – μια φωτεινή γραβάτα ή ένα ελαφρύ κασκόλ. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας μικρά χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ: καπέλα, βροχή, αυτιά, στόμια και άλλα.

Δώρα για συναδέλφους

Το νέο έτος είναι καλό γιατί τα δώρα μπορεί να είναι φθηνά, αλλά ωραία και χρήσιμα, όπως λέει το θέμα

Μεταξύ των εταιρικών δώρων στην πρώτη θέση εξακολουθούν να είναι χρήσιμα πράγματα για εργασία – ημερολόγια, χαρτικά, ημερολόγια, στυλό, κάτοχοι επαγγελματικών καρτών. Όταν επιλέγετε ένα αναμνηστικό, φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του ατόμου για το οποίο προορίζεται. Ακολουθήστε τον κανόνα: ένα τέτοιο αναμνηστικό πρέπει να αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τον συνάδελφό σας και, φυσικά, να αντιστοιχεί στο γενικό πνεύμα της εταιρείας.

Οι ευχετήριες κάρτες για επιχειρηματικούς εταίρους και μεγάλους πελάτες αποτελούν υποχρεωτικό στοιχείο της επιχειρηματικής εθιμοτυπίας

Ένα δώρο για το αφεντικό

Το αφεντικό και το παιδί δεν μπορούν να μείνουν χωρίς δώρο την Πρωτοχρονιά. Και αν ένα παιδί που έχει λευκανθεί με ένα παιχνίδι προσβάλλει τον ανύπαρκτο Άγιο Βασίλη, τότε το αφεντικό – εσύ, που είσαι ακόμα αληθινός. Ο ευκολότερος τρόπος, ηθικά και οικονομικά, είναι ένα συλλογικό δώρο από υπαλλήλους της εταιρείας ή κάποιο τμήμα. Απαιτείται καρτ ποστάλ με συγχαρητήρια υπογραφές.

Στο αφεντικό μπορεί να παρουσιαστεί, για παράδειγμα, μια γερμανική κούκλα Άγιου Βασίλη (θα αρέσει σίγουρα στο παιδί και τη σύζυγο). Ή δώστε ένα ακριβό στυλό με μελάνι σε μια θήκη. Ένα στυλό Parker μπορεί να δοθεί ως δώρο στον επικεφαλής του τμήματος.

Αν το αφεντικό σας είναι γυναίκα, σίγουρα θα της αρέσει η κρυστάλλινη ανάμνηση ενός τραπεζιού. Μικροσκοπικά μπιχλιμπίδια, ξεχειλισμένα από όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, θα τη χαροποιούν καθημερινά.

Πώς να πίνετε

Πίνετε αργά. Ακόμα πιο αργά. Θυμηθείτε ότι το σώμα σας καίει περίπου 30 χιλιοστόλιτρα αλκοόλ την ώρα. Δώστε του χρόνο και, πρώτον, θα πιείτε περισσότερο – θα πίνετε λιγότερο, και δεύτερον, λιγότερη βρωμιά θα μπει στο αίμα και τον εγκέφαλο. Και να σας γλιτώσει από την ανάμειξη ποτών.

Ενδυματολογικός κώδικας γραφείου
Χειμερινές φούστες: μοντέρνα μοντέλα της σεζόν

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories