> Περιποίηση μάσκας - Online store EVIZA GR

Περιποίηση μάσκας

Το νέο αξεσουάρ στη ζωή μας – η μάσκα, πρέπει να διατηρηθεί για να μας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το εξετάζουμε από την άποψη της μόδας, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε εφάπαξ επιλογές. Η προστατευτική μάσκα έχει ήδη γίνει μέρος της καθημερινής μας ζωής και πρέπει να τη μεταφέρουμε μαζί μας πάντα για να μπαίνουμε σε κλειστεί χώρους όπου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι.

Κατασκευασμένα από διαφορετικά υφάσματα σύμφωνα με την στολή και την προσωπική προτίμηση του ιδιοκτήτη, οι μάσκες όχι μόνο προστατεύουν από τον κοροναϊό. Είναι σχεδιασμένα για πολλαπλή χρήση και φοριούνται μόνο μετά από προσεκτικό πλύσιμο.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεται η μάσκα?

Είναι σημαντικό να πλένετε τη μάσκα μετά από κάθε χρήση. Εάν το μεταφέρετε για περισσότερο από 4 ώρες, αντικαταστήστε το με ένα άλλο, καθαρο, το οποίο πρέπει να έχει αποθηκευτεί σε καθαρό φάκελο και να μην είναι τοποθετημένο σε τσάντα ή τσέπη.

Πώς να πλένω σωστά τη μάσκα υφάσματος μου?

Δεδομένου ότι ο στόχος είναι να σκοτωθούν πιθανοί ιοί, να σκοτωθούν βακτήρια και άλλα μικρο-παράσιτα, ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε την επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα υφάσματος είναι να τιν βάλετε στο πλυντήριο στην υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία προσθέτοντας απορρυπαντικό. Είναι σημαντικό το πλύσιμο να είναι ανάλογα με την υλη! Εάν η υψηλότερη θερμοκρασία για το βαμβάκι είναι 60-90 ° C, τότε για το μετάξι είναι χαμηλότερη. Ακολουθήστε τις πινακίδες στην ετικέτα. Αλλά μην ξεχνάτε ότι συνιστάται ο βαθμός πλύσης να είναι τουλάχιστον 60. Μια εναλλακτική λύση είναι να βράσετε τη μάσκα για 10 λεπτά.

Μπορεί η μάσκα να πλυθεί με το χέρι?

Η μάσκα μπορεί επίσης να πλυθεί με το χέρι, αλλά με ζεστό νερό – όσο μπορείτε να ανεχτείτε, με ένα κατάλληλο απορρυπαντικό χεριών.

Σιδέρωμα της μάσκασ

Μόλις στεγνώσει, η μάσκα πρέπει να σιδερωθει σε υψηλότερες θερμοκρασίες για να βεβαιωθείτε ότι τα μικρόβια καταστρέφονται. Μην το στεγνώνετε!

Και μην ξεχνάς!

Πλύνετε ή απολυμάνετε καλά τα χέρια σας πριν να φορεσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας!

Το να φοράτε κολάν σας δίνει θηλυκότητα, γοητεία και πολλά άλλα πράγματα
Η μάσκα – μέρος της μόδα για το τελοσ της άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories