> Ολόσωμο ή μπικίνι μαγιό? - Online store EVIZA GR

Ολόσωμο ή μπικίνι μαγιό?

Ήλιος, παραλία, θάλασσα, άμμος – υπέροχα συναισθήματα, αξέχαστες στιγμές και καλοκαίρι! Τι άλλο χρειάζεται ο άνθρωπος ­­? Στην πραγματικότητα, προτού όλα καταλήξουν σε αυτές τις αξέχαστες στιγμές, κάθε γυναίκα μπαινει στην διαδικασία για την επιλογή του μαγιού. Γιατί είναι σημαντικό? Επειδή η επιλογή δεν είναι ποτέ εύκολη με την τοση μεγάλη ποικιλία επιλογών. Αυτό όμως που πρώτα ταλαιπωρεί τις γυναίκες είναι η επιλογή ολόσωμο ή μπικίνι.

ΓΙΑ ολόσωμο

Τα ολόσωμα μαγιό ήταν στην μόδα πριν καμιά δεκαετία. Η δημοτικότητά τους επεκτάθηκε στο γεγονός ότι ήταν κυριολεκτικά η μόνη επιλογή για μαγιό. Σήμερα,  το   ολόσωμο μαγιό έχει τους υποστηρικτές του και τους επικριτές του. Ωστόσο, έχουν τα μεγάλα πλεονεκτήματά τους. Πρώτα απ ‘όλα,  το ολόσωμο μαγιό προστατεύει τον κορμό από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Ειδικά σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν πολλοί τυφλοπόντικες ή άλλοι σχηματισμοί στο σώμα,  το ολόσωμο μαγιό είναι η πιο λογική επιλογή επειδή προστατεύει. Δεύτερον,  το ολόσωμο μαγιό, αν είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό ύφασμα, διαμορφώνει τη μέση και σφίγγει όσο χρειάζεται, όπου πρέπει. Μπορεί να χαράξει τη φιγούρα με ευχάριστο και ευαίσθητο τρόπο. Τρίτον,  το ολόσωμο μαγιό είναι πιο άνετο όταν κολυμπάτε και μειώνει τον κίνδυνο μείωσης, ξεκουμπώματος, ολίσθησης του μαγιό στην πιο ακατάλληλη στιγμή.

ΓΙΑ μπικίνι μαγιό

Τα μπικίνι  μαγιό έχουν επίσης τα πλεονεκτήματά τους. Πρώτα απ ‘όλα, η χρήση αυτού του τύπου μαγιό σας επιτρέπει να μαυρίσετε την κοιλιά και την πλάτη σας. Δεύτερο τα μπικίνι μαγιό στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα, επειδή το μέγεθός τους είναι πολύ μικρότερο. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο από δερματικών προβλημάτων και ερεθισμών. Τρίτον, τα μπικίνι μαγιό ντύνονται και γδύνονται εύκολα,ακριβώς  με ένα  κινήσει. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μπικίνι  μαγιό επιτρέπουν διαφορετικούς συνδυασμούς του κάτω και του άνω μέρους του μαγιό.Αυτό  σημαίνει  ότι σε κάθε ένα στιγμή, όταν ή  γυναίκα αλλάζει μια από τα μέρη  μπορεί να μπει ξανά  στη μόδα.

Υβριδικά μοντέλα

Υπάρχουν επίσης μοντέλα μαγιό οποία μπορούν να γίνουν και μπικίνι και ολόσωμο μαγιό . Πως? Τα μοντέλα αυτά αποτελούνται από δυο μέρη τα οποία σχετίζονται σε ολο το σώμα και έτσι δημιουργούν την αίσθηση του ολόσωμο μαγιό αλλά σε ποιο εκτεθειμενη μορφή στο σώμα. Το κάτω και το πάνω μέρος μπορούν να δεθούν με κορδέλες ,μεταλλικά δαχτυλίδια και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες που κάνουν το μαγιό να φαίνεται υπέροχο και έτσι μπαίνει και στην κατηγορία του μπικίνι μαγιό, αλλά και στην κατηγορία του ολόσωμο μαγιό. Το μαγιό που θα επιλεξετε δυστυχώς δεν μπορεί να σας προβλέψει την διάθεση που θα  έχετε στις διακοπές σας αλλά σίγουρα θα το κάνει πιο ευχάριστο .  Είναι πολύ σημαντικό τι μαγιό θα επιλεξετε επειδή ένα λαθος επιλεγμένο μαγιό μπορεί να σας φέρει μια κακή διάθεσή στην διακοπές σας. Γεια αυτό οι επιλογή σας πρέπει να ξεκινήσει από το αυτό τι είδος μαγιό θα πάρετε, μπικίνι η ολόσωμο.

The need of life with vip style
Μάσκα προσώπου – το νέο αξεσουάρ της μόδας

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Navigation
Close

Καλάθι μου

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Already got an account?

Close

Categories